Make Post

File:
Username (optional):
Comment:

Coolniggas.jpeg(693x443) 44 KB
Anonymous No.11510 10/21/2020 09:02:18 hide
I swear to god we are defending islam more than arabs and don't even pray five times a day

2 Replies
View Thread

images (84).jpeg(739x415) 38 KB
Anonymous No.11508 10/21/2020 10:01:52 hide
The pedo-cuck who ruined powerpuffgirls for a generation. They cant just not reboot it can they

4 Replies
View Thread

20191106_214017...jpg(720x706) 331 KB
Anonymous No.6095 11/06/2019 08:41:06 hide
Jeffrey Epstein!

39 Replies
View Thread

images (32).jpeg(701x438) 44 KB
Anonymous No.11502 10/20/2020 11:59:12 hide
Average Twitter user after seeing a black person

2 Replies
View Thread

Ekj-JJlVgAAssuo...png(406x461) 338 KB
Anonymous No.11504 10/20/2020 02:12:14 hide
king

1 Replies
View Thread

InShot_20201020...jpg(1920x1920) 914 KB
Anonymous No.11501 10/20/2020 10:55:05 hide
Brazil ai'nt black im from Rio Grande do Sul probably german aswell :DDDDDDD deus vult white brothers no more brother wars :DDDDDDDDDDDDDD

0 Replies
View Thread

cdee1e2.jpg(960x555) 72 KB
Anonymous No.824 03/02/2019 05:16:46 hide
The deepest fear of Kemalists:"what if alternative history is true,what if anti-kemalist/independent history-writers like Kadir Mısırcıoğlu,Üstad Özden Aydın,Yıldıray Oğur was right and if i was wrong ?". I am telling you KARA frens this is the deepest fucking fear of Kemalist which a kemalist doctor to kemalist MC Donalds worker because simply this is would be the breaking point of his all life,all values he adopted.The time he all wrong and looks so dump and the peoples he laughed at was right... So embrassing figure worshipper,kâmâlist man but dont not too late to choice the true one...

17 Replies
View Thread

images (53).jpeg(680x451) 25 KB
Anonymous No.11391 10/13/2020 03:29:36 hide
How dumb can a nation be to be brainwashed by average turkish series i dont want pakistani goatfuckers to be my brother i want to ride my fucking horse eat raw meat and praise tengri.

3 Replies
View Thread

images (2).jpeg(564x544) 22 KB
Anonymous No.11414 10/15/2020 08:54:47 hide
Karaboğa is eternal. Wh*tedogs won't eliminate us!

6 Replies
View Thread

20201019_212058...jpg(1080x1406) 318 KB
Anonymous No.11489 10/19/2020 06:24:54 hide
Dont know if hoi4 is related to this site but seeing the "İ" probably from a turk it is a pretty sad comment on a hoi4 soundtrack video

0 Replies
View Thread

Hood.jpg(733x540) 117 KB
Anonymous No.11480 10/19/2020 12:12:54 hide


2 Replies
View Thread

Thoreau.jpg(540x675) 101 KB
Anonymous No.11476 10/19/2020 10:13:33 hide
Owned

2 Replies
View Thread

U7xfCR9EZbZm_64...jpg(640x360) 18 KB
Anonymous No.11482 10/19/2020 12:47:43 hide
Thoughts on gypsy crusader (a white nationalist who dislikes both the liberals and conservatives, has a hate for black and jewish people, he got famous with his joker makeup on omegle calling white people out for them being "nigger lovers", "shills")

3 Replies
View Thread

images-25.jpeg(250x300) 14 KB
Anonymous No.11464 10/17/2020 08:57:24 hide
Karteli numër një më i madhi
Turk i Cmendur nga Ferri
25 vjeçar njëqind mijë makinë
Nga erdhën këto para?
Nëse nuk kupton, mos u shqetëso, mos pyet
Mos kërkoni përkufizimin se ku jetoni
Lufta e përditshme rrugëve gjak
Edhe gjaku nuk është i kuq, i zi
Karakan, erdha përsëri këtu
Të kërkoni dhe kërkoni të drejtat tuaja
Për të paralajmëruar ata që kanë mbetur pas
Të jemi së bashku dhe të krijojmë një kartel
Vendos dorën në ndërgjegjen tënde dhe trego
Sa do të jetë kjo jetë e tillë
Mos thuaj kartel
Na besoni, zgjidhni gabim


3 Replies
View Thread

chad mubariz.jpg(491x565) 107 KB
Anonymous No.11468 10/18/2020 04:14:30 hide
praise him

3 Replies
View Thread


Next