Reply to Post

File:
Name:
Reply:

images-25.jpeg (300x250) 14 KB
No.11464 Anonymous 10/17/2020 08:10:24
Karteli numër një më i madhi
Turk i Cmendur nga Ferri
25 vjeçar njëqind mijë makinë
Nga erdhën këto para?
Nëse nuk kupton, mos u shqetëso, mos pyet
Mos kërkoni përkufizimin se ku jetoni
Lufta e përditshme rrugëve gjak
Edhe gjaku nuk është i kuq, i zi
Karakan, erdha përsëri këtu
Të kërkoni dhe kërkoni të drejtat tuaja
Për të paralajmëruar ata që kanë mbetur pas
Të jemi së bashku dhe të krijojmë një kartel
Vendos dorën në ndërgjegjen tënde dhe trego
Sa do të jetë kjo jetë e tillë
Mos thuaj kartel
Na besoni, zgjidhni gabim

Evelyn_De_Morga...jpg (754x1024) 212 KB
Anonymous No.11465 10/17/2020 10:21:19
torigadi cinderi tubileli melim tayem beyiladi canbaro moldi kanna linaguna gani taktale ledeyidevledi digulido lolodi aktima lattim gidik taragele dakto gitdiri gennela bali taktalo baliyedi banayedi banamada monoyedi ganagane ganagano hiğ taktale banayedi panayede panamano monagalene panamedi di tariki.

Anonymous No.11466 10/18/2020 03:26:52
Turkish translation for turkanons Bir numaralı Türk Karteli 25 yaşında yüz bin araba Bu para nereden geldi? Anlamıyorsun, merak etme, sorma Yaşadığın yerin tanımını sorma Günlük kan sokak savaşı Kan kırmızı olmasa bile, siyah Karakan buraya geldim , haklarını sor ve geride kalanları uyarmak için Birlikte olmak ve bir kartel yaratmak için Elinizi vicdanınıza koyun ve bu hayatın ne kadar olacağını söyleyin Kartel deme bize inanın yanlışı seçin

Anonymous No.11478 10/19/2020 10:43:07
>>11466 thanks dude